Peuter

Wat Demi kreeg voor haar tweede verjaardag

Onze dochter Demi is alweer 2 jaar oud en dus werd er een verjaardagsfeestje gegeven. Natuurlijk horen daar ook cadeautjes bij en in dit artikel laat ik jullie zien wat Demi gehad heeft voor haar tweede verjaardag. Misschien ben jij wel opzoek naar een leuk cadeau-idee en haal je hier wat inspiratie vandaan.

Het grote cadeau – Een keukentje

Demi kreeg van ons (papa en mama) een speelkeukentje. Eerst wilde ik het welbekende IKEA keukentje kopen, met de intentie om het dan zelf te restylen. Maar ik ken mezelf en dat wordt dan zo’n project wat óf nooit gebeurt óf heel lang in beslag gaat nemen. Na wat rondkijken op het Internet kwam ik een speelkeukentje van het merk Bandits & Angels tegen. Een prachtig wit met grijs keukentje wat helemaal in ons interieur past en wat ik er persoonlijk ook veel leuker uit vond zien. Hij was wel iets duurder, maar als ik het IKEA keukentje zelf was gaan pimpen, dan was ik dat prijsverschil ook kwijt geweest. Waarschijnlijk nog wel meer.

Een klein cadeautje – Eau de Zwitsal

Op de dag van Demi haar verjaardag moest papa gewoon werken. Hij ging wel iets later naar het werk om Demi haar reactie te zien op de versierde woonkamer. Bij dit moment wilde we Demi een klein cadeautje geven en dan zou ze ’s avonds, als we uitgebreid de tijd hadden, haar grote cadeau krijgen. Het kleine cadeautje werd de Eau de Zwitsal. Demi zit helemaal in de “ik ook”-fase, dus als mama ’s ochtends parfum op doet, wilt zij dat ook. Nu heeft ze haar eigen luchtje.

Spullen voor bij het keukentje

Op haar verlangenlijstje stonden allerlei accessoires voor bij het speelkeukentje wat ze ging krijgen. Ze kreeg echt van alles en heeft dus gelijk een compleet keukentje:

Poppenbedje plus toebehoren

Demi ontpopt zich steeds meer en meer als een echt poppenmoedertje. Ze neemt ze mee op haar loopwagentje, ze heeft een oud handtasje waar ze speentje, flesje, slab, enzovoorts in meeneemt en ze krijgen lekker te eten, te drinken en af en toe een schone luier. Een poppenbedje had ze echter nog niet en toen er eigenlijk al genoeg mensen waren die spullen voor haar keukentje gaven, leek dit ons ook nog wel een leuk idee. Het werd een poppenbedje van Bandits & Angels en daarbij leuk vrolijk gekleurd beddengoed. Ook kreeg ze nog een leuke slaapzak en kleertjes voor haar popjes.

Vtech Zoef Zoef dieren speeltrein

Demi heeft al een behoorlijke verzameling aan Zoef Zoef dieren van Vtech en ze vind ze helemaal geweldig. Ze vind het heel leuk als papa of mama een baan maakt waar ze over heen kunnen rijden, ze speelt met één van de speelsets, maar ook gewoon met de losse dieren. Iemand vroeg of de speeltrein misschien wat voor haar was en zodoende kreeg ze ook die nog voor haar verjaardag. En het was weer een succes, want er zijn al heel wat rondjes door het huis gelopen met de speeltrein achter haar aan en steeds weer met andere dieren als passagiers.

Cadeaukaart(en)

Een HEMA cadeaukaart kunnen we ook nog toevoegen aan dit lijstje met cadeau’s. Altijd goed toch, zulke kaarten? Binnenkort dus maar weer wat leuks voor in haar kledingkast uitzoeken.

Wat zijn jou cadeautips voor een tweejarig meisje/jongetje?

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

1 Reactie

  • Reageer Saskia 26 maart 2019 op 10:28

    Wat een super leuke cadeaus heeft ze gekregen zeg! Helemaal verwend en die foto is echt geniaal<3 Ze straalt helemaal 🙂

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge