Dreumes

Wish-tip – Houten muziekinstrumenten

Ik had al een tijdje in mijn hoofd dat ik voor Demi wat muziekinstrumenten wilde kopen. Niet zo’n kinderkeyboard met allerlei muziekjes en dierengeluiden (die heeft ze helaas al) of iets anders op batterijen, maar dingen zoals een tamboerijn of sambaballen/maracas. Uiteindelijk kwam ik een setje houten muziekinstrumenten tegen tijdens één van mijn scroll-sessies op Wish. Ik besloot het setje te bestellen en ik ben echt blij verrast. Daarom wil ik deze Wish-tip met jullie delen.

Op 3 maart bestelde ik het setje en op 15 maart werd het thuis bezorgd. Dat is erg snel voor iets van Wish, dus dat was een fijne bijkomstigheid. De instrumenten waren goed ingepakt met een dikke laag bubbeltjesplastic. Het zag er allemaal netjes uit en Demi ging gelijk overal mee aan de slag.

Sambaballen/Maracas

Deze had ik stiekem iets groter verwacht en het geluid is ook erg zacht. Het had allemaal net een beetje meer mogen zijn. Iets groter en iets meer geluid. Verder ziet het er heel netjes uit en mooi uit. Prima instrument, maar de minst favoriete van mij en Demi.

Bellenboom en bellenkrans

Het volgende uit het pakket wat ik aan Demi gaf, was een bellenboom en een bellenkrans. De namen spreken voor zich, al zeg ik het zelf. Het geluid van de belletjes doet met denken aan de belletjes die je op de achtergrond van de meeste typische kerstliedjes hoort. Niet mega overheersend, maar Demi vind het wel erg leuk om er flink mee te schudden.

Xylofoon

De xylofoon wordt geleverd met twee houten stokjes. Naar dit instrument keek ik zelf het meeste uit en ik hoopte dat het een beetje leuk geluid zou maken. En dat deed het, het stelde me echt niet teleur. Ook Demi was meteen enthousiast en tikte er op los. Gelukkig was het ‘maar’ een xylofoon en geen trommel. Die klinken over het algemeen toch een stukje harder en worden toch wel een beetje irritant op den duur.

Fluit

Als laatste gaf ik Demi de fluit. In eerste instantie wilde ik hem even apart houden, omdat ik bang was dat ze er heel irritant mee zou gaan doen. Op de opvang hebben wij ook het één en ander aan muziekinstrumenten en geloof mij: de trommels en de fluitjes geef je het liefste niet. Hahaha! Maar uiteindelijk heb ik hem toch aan haar gegeven. Ik moest een paar keer voor doen hoe ze er geluid uit moest krijgen, maar toen had ze hem helemaal door. Tot nu toe gaat ze er normaal mee om en heb ik hem nog niet hoeven afpakken. Hopelijk houdt ze dat zo.

Ik betaalde voor dit setje €17,- inclusief verzendkosten. De prijzen bij Wish kunnen van dag tot dag verschillen, maar ik heb het even een paar dagen in de gaten gehouden en het blijft wel ongeveer dezelfde prijs. Soms een euro meer, dan weer een euro minder. Ook kopen? Dan moet je misschien snel zijn, want op het moment van schrijven zouden er nog maar 18 beschikbaar zijn. Ik heb nog geen andere verkoper op Wish gevonden die ze ook als set verkoopt.

Je kan deze set van vijf houten muziekinstrumenten hier vinden.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

1 Reactie

  • Reageer Saskia 31 maart 2019 op 15:21

    Super leuke tip, altijd leuk van dat houten speelgoed… 🙂

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge