Travel + Trips

Zomervakantie 2020: GEBOEKT!

Dit jaar ging mij niet gebeuren wat ons al een paar keer is overkomen: je vakantie definitief willen vastleggen en er dan achter komen dat het niet meer beschikbaar is.

Ja, dat is ons dus een aantal keer gebeurd. Dan was de camping al volgeboekt, dan was de huuraccommodatie die binnen ons budget viel niet meer beschikbaar of ik kon de gekozen datums niet meer vrij krijgen omdat andere collega’s me al voor waren geweest. Dit keer wilde ik begin december alles al vastleggen. En ik kan zeggen: dat is gelukt!

Wij vertrekken begin zomer weer naar Frankrijk. Dit keer naar de westkust, want wij gaan naar Bretagne. Om nog specifieker te zijn, naar het departement Finistère. Voor ons een hele nieuwe regio, want ondanks dat ik met mijn ouders wel eens in Bretagne ben geweest, was dat niet in de buurt van waar we nu heen gaan.

Bron foto’s: https://www.bretagne-vakantie.com/

We zullen zeker twee uur langer onderweg zijn dan vorig jaar, maar ik ga er vanuit dat dat helemaal goed gaat komen. Demi deed het afgelopen zomer zo goed, dat ik daar geen problemen zie. Wat de omgeving ons gaat brengen? We zullen het gaan zien. Ik heb wel een beetje gegoogeld, maar me er verder ook niet heel erg in verdiept. Wat het weer zal zijn? Ook dat is in die omgeving een beetje afwachten. Maar ja, Nederland had afgelopen zomer ook opeens dagen van 40 graden, dus je weet het nooit.

We hebben weer geboekt bij Yelloh! Village en dit keer gaan we naar Camping Les Mouettes. Ik kwam per toeval deze camping tegen toen ik aan het rondkijken was op de site van Yelloh!. Ik zag foto’s van het zwembad en de grote waterspeeltuin en was eigenlijk meteen verkocht. Dit zal Demi echt geweldig vinden! Toen ik ook nog zag dat ze huuraccommodaties hadden die binnen ons budget pasten, wist ik het zeker: dit moest het worden!

Bron foto’s: https://www.yellohvillage.nl/camping/les_mouettes

We hebben Cottage Vanille geboekt: een 4-persoons stacaravan met uitzicht op de zee. Beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen en er zit zelfs een vaatwasser in. Die luxe hebben we in een stacaravan nog nooit eerder gehad.

Bron foto’s: https://www.yellohvillage.nl/camping/les_mouettes

Ik heb er nu al ongelooflijk veel zin in. En Demi volgens mij ook, want elke keer als ze iets van foto’s of filmpjes ziet van deze camping, dan wordt ze enorm enthousiast en zegt ze: “Ik wil daar heen mama.”

Hebben jullie al een vakantie op de planning staan voor 2020?

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

4 Reacties

 • Reageer Jenn 4 januari 2020 op 00:00

  Wat heerlijk! Hier nog geen grote vakantie gepland, maar wel een midweekje naar Limburg deze maand 🙂
  Jenn heeft onlangs geplaatst..Dit was december ♥

  • Reageer Wendy 5 januari 2020 op 21:28

   Dat is ook een heerlijk vooruitzicht toch? Ik wil ook ergens nog even een weekendje of midweek weg. Maar nog geen idee wanneer en waarheen.

 • Reageer Zo simpel is dan geluk 5 januari 2020 op 13:11

  Een heerlijk vooruitzicht. Mijn vakantie gaat waarschijnlijk weer naar Ibiza dit jaar, maar het is nog niet helemaal zeker.

  • Reageer Wendy 5 januari 2020 op 21:29

   Ibiza lijkt me prachtig. Ben ik nog nooit geweest. Wie weet, ooit. 😉

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge