Travel + Trips

Wij gaan uitwaaien op Texel

De waddeneilanden. Het is een stukje Nederland waar ik nog nooit geweest ben. Maar binnenkort komt daar verandering in, want dankzij een financiële meevaller gaan wij toch nog even genieten van een welverdiend midweekje weg. Onze bestemming? Vakantiepark Landal Sluftervallei op Texel.

Zoals jullie in mijn post “Een jaar lang naar de Wereld vol Wonderen” hebben kunnen lezen, zijn wij dit jaar niet op zomervakantie geweest. En jeetje wat had ik een last van FoMO: allemaal van die heerlijke zonnige vakantiekiekjes op de diverse social media en ik zat (naar mijn mening) veel te veel thuis zonder iets leuks te doen. Maar het was niet anders. Er was gewoon even geen geld voor. Stom, maar hopelijk konden we het met de herfst- of kerstvakantie een beetje goed maken.

En daar gaan we nu ook voor, want we hebben een midweekje Texel geboekt! We gaan naar Vakantiepark Sluftervallei en zitten daar in een 6-persoonshuisje. Beide kindjes een eigen kamer, een badkamer met een bad en een aparte douche (dat is voor ons luxe) en een open haard (ik zie me al helemaal zitten met een kop warme chocomel). Zwembad op het park, bowlen en midgetgolfen. En als ik de foto’s en verhalen van anderen mag geloven, ook een prachtige omgeving om te bezoeken. We hebben al wat uitstapjes bedacht om te gaan doen, zoals een bezoekje aan Ecomare, de vuurtoren en de schapenboerderij. Maar meer kidsproof tips zijn natuurlijk altijd welkom.

Een retourticket voor de veerboot is ook al geregeld en ik denk dat ik ook maar een Texelvignet ga kopen voor het parkeren daar. Het aftellen is begonnen en stiekem duurt het voor mijn gevoel nog veel te lang.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

3 Reacties

 • Reageer Jenn 8 september 2023 op 09:11

  oh heerlijk! Ik ben wel eens op Ameland en op Schiermonnikoog geweest, maar nooit op Texel.
  Jenn heeft onlangs geplaatst..Fotoblog | Een verlaten spuiterij, of toch niet?

 • Reageer Zo simpel is dan geluk 9 september 2023 op 17:47

  Een heerlijk vooruitzicht voor jullie. Ga er lekker van genieten!

 • Reageer Heidi 8 maart 2024 op 10:14

  Dat ziet er super leuk uit.
  Heidi heeft onlangs geplaatst..Mijn Nieuwsbrief…

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge