Disclaimer

Alle teksten en foto’s op deze blog zijn geschreven door Wendy van ItsWendy.nl, tenzij anders staat aangegeven. Aan de content op deze blog kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Foto’s / plaatjes mogen gebruikt worden, mits hier toestemming voor is gevraagd en er een duidelijke en directe link bij wordt geplaatst naar ItsWendy.nl.

Reviews & gesponsorde artikelen

Af en toe zullen er samenwerkingen geplaatst worden op ItsWendy.nl. Dit kan gaan om bijvoorbeeld producten die ik ‘gratis’ heb ontvangen of een blogpost waarvoor is betaald. Omdat ItsWendy.nl een persoonlijke blog is, zal ik er ten aller tijden voor zorgen dat het artikel bij mij en mijn blog past. Meningen die door mij op mijn blog worden gedeeld zijn oprecht, zo objectief mogelijk en eerlijk. Ik vind het ook belangrijk om lezers te laten weten wanneer een artikel om een samenwerking gaat en zal dit dan ook altijd vermelden bij het desbetreffende artikel.

Affiliate links

Soms worden er in blog artikelen gebruik gemaakt van affiliate links. Dit houdt in dat als jij op die productlink klikt en besluit het product te kopen, ik hiervoor een kleine vergoeding ontvang. Het kost jou niks extra’s.