Over mij

In ‘t kort

Misschien vragen jullie jezelf wel af: wie is toch diegene achter ItsWendy.nl? Nou, dat ben ik dus. Ik hoef jullie vast niet meer te vertellen dat ik Wendy heet, want dat is wel duidelijk als je de naam van mijn blog ziet. Wat ik jullie nog wel kan vertellen? Ik ben geboren op 16 juni 1987 en ik woon, samen met mijn vriend, in het dorpje Hardinxveld-Giessendam. Ik heb alweer wat jaartjes geleden mijn studie Sociaal Pedagogisch Hulpverlener afgerond en ben daarna gaan werken in de kinderopvang. Dat doe ik nog steeds met heel veel plezier. Op 14 maart 2017 ben ik moeder geworden van onze lieve dochter Demi en op 4 november 2020 kwam daar ons zoontje Milan bij. Verder heb ik een vrij normaal leventje en probeer ik te genieten van alles om me heen.

Wendy & bloggen

Bloggen is echt mijn allergrootste hobby. Het typen van de stukjes, het maken van bijbehorende foto’s en het lezen van jullie reacties. Ik doe het allemaal met heel veel plezier. Ik blijf mezelf verbazen dat er mensen zijn die mijn blog (en mijn leven) interessant genoeg vinden om te volgen. En dat aantal mensen blijft stijgen. Geweldig vind ik dat!

En verder…

Ben ik graag onder de mensen, maar kan ik ook genieten van de momenten alleen. Samen met een vriendin gaan lunchen of gewoon samen hangen op de bank met een kopje thee en ‘roddelen’ over onze vriendjes. Samen met mijn vriend een filmpje kijken of de natuur in om te gaan geocachen. Of gewoon lekker alleen thuis een serietje kijken via Netflix, foto’s maken met mijn Canon 600D of gewoon een beetje rommelen op mijn laptop.

meer?

Meer van mij te weten komen? Dan moet je vooral mijn blog (blijven) lezen. Mijn blog gaat immers over van alles wat met mij te maken heeft, dus op die manier leer je me steeds een stukje beter kennen.