Over ItsWendy.nl

ItsWendy.nl is de blog die ik op 6 januari 2010 begon. Ik was al een paar jaar bezig met bloggen via een Nederlandse blogdienst, maar vond dat het tijd werd voor mijn eigen domein. En tadaa: ItsWendy.nl was geboren!

De geschiedenis voor ItsWendy.nl

Hoe ik precies aan het bloggen ben geraakt, weet ik niet meer. Wat ik nog wel weet is dat ik heel lang geblogd heb op web(streepje)log(punt)nl. Wendygirl noemde ik mezelf daar. Volgens mij begon dit in het voorjaar van 2006, maar ook dat weet ik niet helemaal zeker meer. En terug vinden kan ik het niet, want die blog bestaat al een paar jaar niet meer. Ik leerde daar al een aantal andere bloggers kennen en was altijd heel druk met het maken van lay-outs. Dat ging daar nog zo lekker makkelijk met een klein beetje basisverstand van HTML.

Maar toen kwam er steeds meer reclame om de hoek kijken en werd ik het zat. Steeds meer blogmeiden zochten ergens naar een webhost, namen een eigen domein en verdwenen van deze blogdienst. En ik ging ze achterna. Na vier jaar daar bloggen, ging ik met mijn blog een nieuwe stap nemen. In het begin twijfelde ik even, maar uiteindelijk deed ik het gewoon. Ik vond een webhost die door meerdere bloggers werd aanbevolen en toen moest ik alleen nog een naam/domein verzinnen…

Het verhaal achter de naam

Eigenlijk is het verhaal achter de naam ItsWendy.nl maar een heel kort verhaal. Ik zette voor mezelf op een rijtje waar mijn blog nou eigenlijk over zou gaan en dat kon van alles zijn. Wat ik mee maak, wat mijn dromen zijn, wat ik leuk vind en wat ik minder leuk vind. Wat ik graag kijk, lees, eet of koop. Wat ik doe in mijn dagelijkse leven en waarmee ik mijn vrije tijd vul. Mijn hele blog zou gaan over mij. En ik ben Wendy. Mijn blog is Wendy: It’s Wendy.

En nu…?

Begin 2010 was ItsWendy.nl geboren en inmiddels ben ik hier dus ook alweer een flink aantal jaar bezig. Honderden blogposts en duizenden reacties verder. En ik heb geen honderden of duizenden volgers, ik ben geen bekendheid in het blogwereldje, maar toch ben ik wel een beetje trots op mijn blog. Het is wie ik ben. Ik ben blij met de reacties die ik krijg en de volgers die ik heb en voorlopig ben ik nog niet van plan om er mee te stoppen.